Praktijk balans psycholoog Eindhoven HelmondPraktijk voor integratieve therapie en coaching   

 

 

 

 

Burnout/stress

Vandaag de dag moeten we van alles: werken, sporten, met de kinderen naar allerlei activiteiten, de sociale media bijhouden, naar vrienden of familie in het weekend, een leuke partner zijn en dan ook nog een keer aan onszelf denken. Vaak komen we aan onszelf dan niet meer toe en kan de spanning en stress toenemen. Wanneer spanning en stress teveel is en langere tijd aanhoudt, kan dit leiden tot psychische en fysieke overbelasting en leiden tot overspannenheid oftewel een burn-out.

Vaak hebben we pas laat in de gaten dat we overmatig gestrest en gespannen zijn. Pas als je klachten bemerkt zoals snel moe zijn, lusteloosheid, slecht slapen, piekeren, een gejaagd gevoel, stemmingswisselingen, angsten en geheugenproblemen, dan is de spanning en stress groter dan we aankunnen. Langdurige blootstelling aan spanning en stress kan tot overspannenheid oftewel een burn-out leiden. Het is verstandig om deze klachten niet te negeren want hoe sneller je wat aan deze klachten doet, des te sneller ze ook weer zullen verdwijnen.

Als coach, integratief therapeut, hypnotherapeut, hechtingstherapeut, EMDR-therapeut en PDS-therapeut in Eindhoven, Helmond en omgeving wil ik u graag begeleiden als u teveel spanning of stress ervaart, een burn-out hebt of overspannen bent. Bel of mail voor meer informatie of ga naar contact.

 

Marieke Westenberg
Tel.: 06 8110 0924 info@praktijkinbalans.com Jan Smitzlaan 7, 5611 LD Eindhoven Lisvoort 14, 5706 HA Helmond   JB design