Praktijk balans psycholoog Eindhoven HelmondPraktijk voor integratieve therapie en coaching   

 

 

 

 

Over mij

Ik ben Marieke Westenberg (1979) en ik woon sinds een aantal jaren in Helmond. Oorspronkelijk kom ik uit het oosten van het land. Op de Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam heb ik een studie tot coach, integratief therapeut, regressietherapeut en hypnotherapeut gevolgd.

Mijn praktijk bevindt zich in Eindhoven en in Helmond. Op maandag en woensdag ben ik in Helmond en op dinsdag ben ik in het Gezondheidscentrum Plus te Eindhoven.

Ik heb een afgeronde universitaire opleiding Nederlands recht in de richting staats- en bestuursrecht. Eerder heb ik als juridisch adviseur in de schuldhulpverlening gewerkt en in de ouderenzorg. Vanuit de ouderenzorg heb ik mijn doel ontdekt in mijn leven: één op één werken met mensen, een uur volle aandacht voor wat diep van binnen in hen omgaat. Ik begeleid cliënten met hart en ziel. Het is ongelooflijk bijzonder en eervol om een stukje te mogen meewandelen in het leven van cliënten.

Onlangs is er een artikel verschenen in het Eindhovens Dagblad. Klik hier voor Marieke in de media.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u vrijblijvend meer informatie over wat er mogelijk is voor u? Bel of mail voor meer informatie of ga naar contact.

Marieke Westenberg
Tel.: 06 8110 0924 info@praktijkinbalans.com Jan Smitzlaan 7, 5611 LD Eindhoven Lisvoort 14, 5706 HA Helmond   JB design