Praktijk balans psycholoog Eindhoven HelmondPraktijk voor integratieve therapie en coaching   

 

 

 

 

PDS-therapie

Het Prikkelbare Darm Syndroom of een spastische darm is een aandoening waarbij mensen zeer regelmatig darmklachten hebben in de vorm van diarree, verstopping, buikkrampen, een opgeblazen gevoel, winderigheid, boeren en gerommel in de buik. De pijn treedt vooral overdag op en bij sommige mensen verergeren de pijnklachten na het eten. Veel mensen hebben daarbij klachten die niet direct met hun darmen te maken hebben zoals maagklachten, rugpijn, hoofdpijn, pijn in de zij of moeheid. Ongeveer 3 miljoen Nederlanders hebben last van het Prikkelbare Darm Syndroom. Hypnotherapie speciaal gericht op het Prikkelbare Darm Syndroom kan helpen de pijn te verlichten en de klachten te verminderen. Een verwijzing niet ouder dan 3 maanden van een huisarts of een MDL-arts is verplicht.

Als coach, integratief therapeut, hypnotherapeut, hechtingstherapeut, EMDR-therapeut en PDS-therapeut in Eindhoven, Helmond en omgeving wil ik u graag begeleiden. Bel of mail voor meer informatie of ga naar contact.

 

Marieke Westenberg
Tel.: 06 8110 0924 info@praktijkinbalans.com Jan Smitzlaan 7, 5611 LD Eindhoven Lisvoort 14, 5706 HA Helmond   JB design