Praktijk balans psycholoog Eindhoven HelmondPraktijk voor integratieve therapie en coaching   

 

 

 

 

Rouw/verlies

Rouw is iets van alle tijden. Je kan om de dood van een partner, familielid of andere geliefde rouwen maar ook na ontslag bij je baas waar je al zo lang gewerkt hebt, na een echtscheiding door het verlies van een gezin te zijn samen, het verlies van een huisdier, het krijgen van een of meerdere miskramen, het veranderen van woonomgeving of een permanente blessure krijgen in de sport die je zo graag beoefent. Rouw is dus veel breder dan alleen het verlies van een geliefde aan de dood.

Er zijn 5 fasen van rouw. Samen met cliënt verken ik deze fasen uitgebreid en begeleid ik hen in hun eigen tempo hier doorheen. Vaak zitten er nog gevoelens en emoties diep weggestopt waar cliënt nog niet aan toe is om deze uit te spreken. Door deze gevoelens en emoties hardop uit te gaan spreken, komt cliënt weer een stapje verder in zijn rouwproces. Uiteindelijk is het doel aanvaarding of berusting in hoe de situatie daadwerkelijk is.

Als coach, integratief therapeut, hypnotherapeut, hechtingstherapeut, EMDR-therapeut en PDS-therapeut in Eindhoven, Helmond en omgeving wil ik u graag begeleiden. Bel of mail voor meer informatie of ga naar contact.

 

Marieke Westenberg
Tel.: 06 8110 0924 info@praktijkinbalans.com Jan Smitzlaan 7, 5611 LD Eindhoven Lisvoort 14, 5706 HA Helmond    JB design